Топ Новости >

Визија за Гевгелија која носи успеси

  • Сабота, Окт 07 2017


 Живот во Гевгелија за сите е програма која ги слуша потребите на граѓаните.

Овој пат жителите на општина Гевгелија можат да изберат плански остварувања, наместо декламации и лаги.

Кандидатката за член на Советот на општина Гевгелија од листата на СДСМ, Даниела Иљкова, заедно со нејзиниот тим од листата предводена од Ташко Дојчинов, најавува планско градење на капитални проекти кои ќе помогнат во досегашните проблеми на гевгеличани. Еден од нив е и изградбата на нова детска градинка во Гевгелија која ќе ги подобри условите и ќе ги зголеми капацитетите за згрижување и воспитување на децата од предучилишна возраст,  секако од интерес за младите брачни заедници. 

Нели и тоа е живот, кој значи семеен растеж и напредок.

 

 
 
 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.