Топ Новости >
За 10 години потрошени 225 милиони евра од претходната влада за политичко шоу, наместо за економски раст
Управа за јавни прходи започна со подготовка на проектот со кои ќе ги ослободи граѓаните од поднесување на даночни пријави
Бранимир Јовановиќ - Неколку работи околу задолжувањето
Со ова јавниот долг на Македонија е намален за 0,7% од БДП
Секој македонски граѓанин задолжен по 2.472 евра
Со наплата на комунална такса од фирмарини во процент од 14,4% во 2016 година градоначалникот на Општина Гевгелија Иван Франгов инкасирал најмали годишни приходи во основниот буџет
Извештајот на градоначалникот за 2016 повеќе наликува на рекламен предизборен памфлет, отколку реална слика за неговите остварувања во минатата година
Градоначалникот на општина Гевгелија и во 2016 година ја промашил и потфрлил развојната компонента на буџетот, иако тој самиот го предлага и менаџира со реализацијата на највисокиот фискален документ на Општината 
Буџетот на општина Гевгелија со скроен дефицит од 84 милиони денари Featured
По седум изминати буџетски спуста на градоначалникот Франгов, осмиот буџетски проект со планиран дефицит од 1,36 милиони евра 
Страница 1 од 6

 
 
 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.