Топ Новости >
Со кредити до ИПА фондови Featured
Општина Гевгелија се задолжи 200.000 евра за два проекти кои треба да се реализираат преку европските фондови за меѓународна соработка
Од податоците на 108 земји во светот Македонија е на врвот на мизеријата заедно со Венецуела, Аргентина, Сирија, Украина и Иран
Работниците во „Дрексмаер“ се огорчени од индиферентноста на Синдикатот. Голем број од овие лица, работејќи во оваа фирма станаа инвалиди. Партиите кои се менуваат на власт си вработуваат свои кадри
Владимир Петрески: Конечно. Редно беше! Рикна денешниот обид на власта повторно да се задолжи
Надворешниот долг достигна 5.7 милијарди евра, односно 71 отсто од БДП! што е шокантно високо задолжување за т.н. економски преродбеници од власта
Јавниот долг расте како бројченик од темпирана бомба
Кој купи купи - Од први јули следната година ќе може да се увезуваат само автомобили со ЕУРО 4 стандарди
Илјадници тони овошје скапуваат во Грција поради руското ембарго чекајќи друга продажна дестинација
По објавата на директорот на Управата за јавни приходи Горан Трајковски дека воведувањето обврска за плаќање на ДДВ е на барање на малите и ситни бизиси, треба да се покријат намерите на Владата за воведување на оваа обврска кон претпријатијата кои годишно остваруваат приходи до еден милиони денари
Страница 4 од 6

 
 
 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.