Зонско паркирање во Гевгелија – ЦЕНОВНИКОТ пред Советот на Опш.Гевгелија

После седум години административна подготовка, три години од донесувањето на одлука на Советот на опш.Гевгелија за зонско паркирање, една година од извршен избор на технички оператор за примена на зонското паркирање во Гевгелија, без никој ништо да ги праша граѓаните, без јавна дебата за тоа што гевгеличани добиваат како погодност, градоначалникот Сарамандов го „стокми“ ЦЕНОВНИКОТ … Продолжи со читање Зонско паркирање во Гевгелија – ЦЕНОВНИКОТ пред Советот на Опш.Гевгелија