Измени во Ценовникот за зонско паркирање во Гевгелија

Уште не почнала примената на зонското паркирање во Гевгелија, а Општина Гевгелија воведува измени во Ценовникот за користење јавен паркинг простор и воведување бесплатни паркинг карти за станари. Одлукта за измените треба да ја донесат членовите на Советот на општина Гевгелија во иста постапка како што го донеле и Ценовникот кој стапи на сила од … Продолжи со читање Измени во Ценовникот за зонско паркирање во Гевгелија