Неделна сообраќајна акциска контрола во Гевгелија – изречени 45 санкции

Редовна сообраќајна акциска контрола спроведена денеска, ден недела, покажа загрижувачки раст на непочитувањето на сообраќајните прописи на возачите учесници во сообраќајот низ улиците и патиштата во општина Гевгелија и регионот на надлежност на ОВР Гевгелија. Денеска (28.01.2024) во периодот од 11.00 до 16.00 часот Секторот за сообраќајни работи при Одделот за униформирана полиција-Биро за јавна … Продолжи со читање Неделна сообраќајна акциска контрола во Гевгелија – изречени 45 санкции