Нови градежни изведби во центарот на Гевгелија

Од денеска попладне градежна механизација започна изведбени работи за поставување канализациона мрежа во строгото централно градско подрачје. Се работи на потегот од улицата „7ми Ноември“ од маркетот „Кит -Го“ до новоизградената зграда карши „Водостопанство“. Related posts Бојана Проданова од Гевгелија добитник на трета награда за литературен конкурс мај 24, 2024 Гевгелија во чест на сесловенските … Продолжи со читање Нови градежни изведби во центарот на Гевгелија