Југот обеле од врнежи од град – с.Мрзенци и с.Богородица гевгелиско најпогодени

Нестабилното време со грмотевици и градоносни облаци денеска после пладне го зафати крајниот југ на Македонија, во гевгелиско.. Облаци со град го обелеа локалниот село Мрзенци, локалниот пат кон Негорци, а град врнеше и во с. Богородица, гевгелиско. Related posts Сообраќајка на Вардарски рид, тешко повредено едно лице јули 20, 2024 ЛАНА од Гевгелија – … Продолжи со читање Југот обеле од врнежи од град – с.Мрзенци и с.Богородица гевгелиско најпогодени