Суштество кое бара само суштина и се исуши од повторување на суштината која не разбравме „Што е“?

Мицковски бараше дуел со лидерот од партијата на власт и суштински се изнаприкажа несуштински работи, прочита две бројчиња од тефтерот до него и само еднаш го спомена ВМРО-ДПМНЕ.

Поентата од резимето е следна: 

Media