Gevgelijanet - ОД НАШ АГОЛ
Топ Новости >
Писмо до почитуваниот премиер Груевски и почитуваната министерка Елизабета Канчевска Милевска
Слики на срамот - Актуелната македонска неонацистичка иконографија
Улогата ма медиумите во откривањето на популистичката еуфорија и можноста тие да се реализиараат со отпис кај доверителите, било да се тоа државни, или приватни компании
Поглед во една училница во Злетово
Колумна на Арсим Зеколи
Носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 6, НИКОЛА ПОПОСКИ со неговите „гласачи“
Суштинска е потребата да се има информација за бројот на населението, образовната структура, возраста на популацијата, расположливите земјоделски површини и слични податоци со кои треба да располага Заводот за статистика на РМ. Меѓутоа, бидејќи кај нас и ова се поврзува со политиката, неспорно е дека медиумите треба да се интересираат и за ова прашање во контекст на претстојниот изборен процес
Значи на власта на располагање и се вишок 450 илјади гласа. Е сега тоа што опозицијата се согласи да оди на избори со овој список, без попис, без прочистен список, тоа е нивна проценка
Колумна на Мерсел Биљали во ПлусИнфо
Страница 30 од 32

 
 

 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.