Топ Новости
Потпишани првите договори за млади земјоделци Featured
Девет апликанти од Гевгелија потпишаа договор со МЗШВ за користење на 10.000 евра неповратни средства за започнување на сопствена агро…
За 10 години потрошени 225 милиони евра од претходната влада за политичко шоу, наместо за економски раст
Управа за јавни прходи започна со подготовка на проектот со кои ќе ги ослободи граѓаните од поднесување на даночни пријави
Бранимир Јовановиќ - Неколку работи околу задолжувањето
Со ова јавниот долг на Македонија е намален за 0,7% од БДП
Секој македонски граѓанин задолжен по 2.472 евра
Со наплата на комунална такса од фирмарини во процент од 14,4% во 2016 година градоначалникот на Општина Гевгелија Иван Франгов…
Извештајот на градоначалникот за 2016 повеќе наликува на рекламен предизборен памфлет, отколку реална слика за неговите остварувања во минатата година
Градоначалникот на општина Гевгелија и во 2016 година ја промашил и потфрлил развојната компонента на буџетот, иако тој самиот го…
Страница 6 од 11

 
 

 
 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.