Топ Новости >
Власта секојдневно се задолжува, за првите месеци од годината владата го зголемила долгот за 116 милиони евра, се задолжила 352 милиони, а вратила долг од 236 милиони евра
Приодот што следува бара промени за да се овозможи развој на домашната економија
Сајтот на „Синохидро“ избришан, по објавата на 15-та бомба на опозицијата и снимките како е договарана провизија од 15 милиони евра
Со капитални расходи од 93 милиони денари, или во проценти само 26,22% од вкупната буџетска структура Општина Гевгелија има незадоволителна развојна компонента
Со кредити до ИПА фондови Featured
Општина Гевгелија се задолжи 200.000 евра за два проекти кои треба да се реализираат преку европските фондови за меѓународна соработка
Од податоците на 108 земји во светот Македонија е на врвот на мизеријата заедно со Венецуела, Аргентина, Сирија, Украина и Иран
Работниците во „Дрексмаер“ се огорчени од индиферентноста на Синдикатот. Голем број од овие лица, работејќи во оваа фирма станаа инвалиди. Партиите кои се менуваат на власт си вработуваат свои кадри
Владимир Петрески: Конечно. Редно беше! Рикна денешниот обид на власта повторно да се задолжи
Надворешниот долг достигна 5.7 милијарди евра, односно 71 отсто од БДП! што е шокантно високо задолжување за т.н. економски преродбеници од власта
Страница 5 од 7

 
 

 

Не пропуштајте ...

2014 Сите права задржани © ГевгелијаНет
Не е дозволено превземање на вестите без писмено одобрување.