ЖИВОТЕН СТИЛ

За 1 година од функционирањето на  ЛЕКАРСКАТА  КОМИСИЈА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВОТО ЗА НАДОМЕСТ ЗА ПОМОШ И НЕГА ОД ДРУГО ЛИЦЕ во Гевгелија РЕШЕНИ СЕ НАД  3.000 БАРАЊА НА ГРАЃАНИТЕ

За 1 година од функционирањето на ЛЕКАРСКАТА КОМИСИЈА ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВОТО ЗА НАДОМЕСТ ЗА ПОМОШ И НЕГА ОД ДРУГО ЛИЦЕ во Гевгелија РЕШЕНИ СЕ НАД 3.000 БАРАЊА НА ГРАЃАНИТЕ

На 29 ноември 2021 година започна да функционира првата оформена Лекарската комисија за остварување на правото за надоместок за помош...

ПРЕПОРАЧАНИ ВЕСТИ

СЛЕДЕТЕ НЕ

ПРЕЛИСТУВАЈТЕ ПО КАТЕГОРИИ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist