Jovanka Dojranlieva

Jovanka Dojranlieva

Се’ минува во животот, но не и мирисот на родителската љубов

„Се минува во животот!“ - воздивна сиромашната старица и продолжи ... - „Модата на фармерките минува. Студот поминува. Возот поминува, дури и двапати! Поминуваат пријателите, момчињата, сопрузите и сопругите... С'е...

Read more

Водици во Дојран – Среќниот фаќач на Светиот крст е Иван Димитров

Младост, снага и решителност - тоа покажаа денеска неколкуте десетина момчиња кои се фрлија по Светиот крст во осветените води на Дојранското езеро. Најуспешен од сите беше Иван Димитров од...

Read more

„Teкстилна Корпорација“ Гевгелија – производствен бренд кој расте

Некогашната текстилна фабрика „Меркјури“ отворена 2004 година во Гевгелија, со годините прерасна во Текстилна корпорација која работно ангажира околу 1.500 работници во текстилната сфера, а помошните дејности кои ја опслужуваат...

Read more
Page 77 of 92 1 76 77 78 92

FOLLOW ME

INSTAGRAM PHOTOS

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist